En läskig händelse

on

Hela lägenheten rensades på mindre än tio minuter

Tre maskerade män kröp in genom ett öppet fönster på andra våningen. Fönstret gick till sovrummet där Sven låg och sov. Något ljud fick honom att vakna och han rullade över på sidan för att stirra rätt in i ögonen på en av rånarna. Sven skrek när han såg masken men tystnade när rånaren satte fingret över munnen med ett hyschande ljud.

De andra två rånarna försvann ut i lägenheten och inom två minuter var de tillbaka i sovrummet och staplade ägodelar framför fönstret. Sven hade slutat att stirra och började helt plötsligt att skratta. Allt medan rånarna tog ut saker via fönstret. Ju mer saker de tog ut desto mer skrattade han och den tredje rånaren började bli märkbart irriterad. Han hade ett skjutvapen i handen men Sven hade inte uppfattat det. Rånaren satte pistolmynningen mot pannan på Sven och han tystnade. När en av de andra rånarna väste ”vi drar” tog det  30 sekunder innan alla tre var ute och lägenheten tom. Sven började le.

En märklig historia. En bra story ska ha en originell rubrik, spännande ingress och sedan en text som belyser problem och upplösning. En liten ”cliffhanger” på slutet och sedan är vi iland. Storyn? Sven var fem månader gammal.

 

Kommentera