Äntligen regn och praliner

Det bästa med regn är att man kan sitta hemma och göra allt som man inte vill göra när solen skiner. Den svenska sommaren går ju aldrig att lita på så då måste man ut när solen skiner. Så är det i alla fall för min del.

Igår var det tur och retur till Linköping och bara det att sitta i en bil eller ett tåg är bra för hälsan tror jag. Man är ju på väg mot något vilket är bättre än att fly från något. Det är semester men jag gillar ju att arbeta som jag sagt så varför inte läsa lite nyttig litteratur, hantera data, planera tillväxt och allt annat man kan göra dessa tider. I morse hann vi i alla fall ut en runda och tränade medan vädret var fint så dagen känns helt okey. Vi var förbi en sväng på Ylab också för att hämta upp lite saker och ta hand om en kris bod pod.

I höst kommer vi ha fler mätningar än tidigare, det ser vi redan nu. Bokningar för ämnesomsättning för de som går på diet och maxtester för de som hårdtränar har redan rullat in. Jag vet inte om det är en Coronaaffekt? Upp i vikt för de som är inne och ner för de som är ute? Jag hoppas i alla fall att man får hjälpa till med balansen mat/träning eller träning/återhämtning för det verkar inte gå så bra med jämvikten alltid. Fler och fler drar på sig ortorexi eller träningsskador.

Sorgligt är det när BoJo tänker införa krav på kaloriinformation på alla restauranger i UK. Tillsammans med andra krigsliknande insatser och förbud mot ”skräpmat” lär man starta fetmakampen på fel fot och riskera dubbla benbrott istället.

Om fetma beror på att man inte förstår vad som är energitäta livsmedel vore det inte så svårt att bromsa viktökningen.

Dags för ett bad och nyinköpta praliner från Linköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.