Rasa i vikt med hamburgare

Senaste rön visar att hamburgare är en riktig magnet. Trots att många förtalar den stackars hamburgaren, för att inte tala om pommes, har det visat sig att det är en riktig magnet som drar till sig……….

yvonnelin_kost_dietdogJa, så skulle det kunna se ut på löpsedlarna när man utlovar fagra löften som ökar lösnummer-försäljningen. Härlig resultat utan att ge avkall på något och ej heller behöva lida. Jag minns rubrikerna ”fettförbränn framför TV:n” och ”gå ner i vikt utan att träna”. Minimal och smärtfri insats men maximal effekt. Så härligt det låter och så många lösnummer och böcker man sålde.  Hur var det nu med hamburgaren? Jo, den är faktiskt en riktig magnet för varje gång den visas i bild ökar antal blogg- och annonsläsare. För alla har vi något att säga om hamburgaren. När jag la upp en bild fyrdubblades antal besökare. Inte en vetenskaplig undersökning men en indikation kanske? Hypotetisk, skulle man kunna gå ner i vikt på hamburgare och pommes? Självklart. Om man äter en hamburgare i veckan naturligtvis (och inget annat). En kalori är en kalori oavsett var den kommer ifrån så den totala mängden energi som går in (i förhållande till vad som spenderas) är vad som räknas.

Kommentera