Tik tok = tok tok

on

Varje gång när jag möter en tonåring som slutat att äta ställer jag frågan om Sociala medier och svaret är alltid detsamma Tik Tok. Alla dessa fruktansvärda Recovery galningar som ger skadliga råd till barn och unga. Man känner sig maktlös när man inget kan göra och helt enkelt får se flera gå under hälsomässigt. Från att ha varit glada tränande unga med fina betyg missar de skolan och får lämna idrotten i förtid.

Många idrottande ungdomar börjar sin utförsbacke när de börjar att kompletteringsträna på gym. De är så många och just nu fem från fotboll som hamnat i ortorexiträsket. Lovande idrottare som anammade struntprat om hård, deff, rippad, pannben och proteiner. Galenskap. En sorglig dag med nya drabbade här i Ylab Norrköping.

Tack och lov att det finns en fotbollsfinal som livar upp och vilken match!!!!! Rysare!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.