Buss buse

on

Ångbastu

En härlig avrundning på semestern blev bussningen från gaten till flygplanet. Efter en halvtimme över avgångstid skickades vi ner trappen mot väntande buss som inte alls väntade. Där stod vi några hundra stycken passagerare innanför mycket välstängda glasdörrar.

Äventyrsresa med buss 🙂

Så kom bussen till slut och vi klev på bara för att få göra en riktig långtur runt flygplatsen och sedan tillbaka till samma gate igen. Antingen glömde han släppa av oss eller så hade han glömt vart planet stod men det är ju det här som får hela bussen an brista ut i skratt. Ännu mer tjoande blev det när hann valde att möta ett inkommande plan genom att köra under vingen. Tänk att en bussfärd kan innehålla så mycket kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.