En typisk dag i mitt liv

on

Upp i ottan för trots att det är en söndag tränger ljuset in och man vaknar med tuppen. En fantastisk frukost (croissant, yoghurt och frukt) med mannen i mitt liv (Anatoli) och plöjning av morgontidningarna (SvD, DI m.fl.). Sedan iväg till Ylab (min arbetsplats). Med bil idag efersom vi hade saker i bagagget som var för tunga att bära.

Testade nya mattan vid de franska cafémöblerna och det såg bra ut så mattan blir kvar. Jag har tröttnat på den gråsvarta och det gäller att trivas på jobbet.

Sedan var det dags att möta kunder för bod pod, samtal och träning. När väl det var klart hade vi lite intervjuer, vi behöver nyrekrytera för tillströmningen går i en rasande fart.

HOME SWEET HOME

Väl hemma kunde jag glädjas åt att vi bytt lite mattor, köpt en soffa och möblerat och städat under lördagen. Det känns som att komma till ett nytt hem. Crasch i soffan för att se ett avsnitt av The Americans och nu är det köket som gäller. Grillspett ikväll vilket passar bra för imorgon behöver jag energi till att sortera data. Senast blev det 9 000 bod pod mätningar (jag fick träningsvärk i fingrarna).

Skorna hamnade i bokhyllan. Why not?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.