Effektiv dag

on

Supereffektiv dag idag för min del. Upp och sedvanlig löprunda och träning vid kanalen. Promenad till affären för att köpa croissanter och yoghurt till frukosten. Franskrostad kaffe och dagens tidningar är en självklarhet.

Kontroll på rutten

Sedan full fart med städning och statistiska anlyser ett par timmar innan det blev dags att gå ut på stan. Batteribyte klocka, apoteket och hämta konserbiljetter i konserthuset. Vidare till fots till Art Bakery som blivit en favorit för fika. Hjortronbakelse för min del i brist på riktiga norska hjortron som ska blandas med grädde (ett barndomsminne).

NÖDVÄNDIGT NATURLIGTVIS

Inköp av två par skor på mindre än en halvtimme och marschtakt  hemmåt. Bokade in ortorexikurserna för i höst och hann kontrollera lite bokningar innan badet nu är uppvärmt och klart. Dags att hoppa i innan det blir kycklingcurry till middag.

Kanske lite TV ikväll men vad ska man se nu är frågan? Vi har tittat klart på Successor som är en märklig historia om en psykopatisk pappa och chef. Kanske något muntrare den här gången?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.