Sjukt många jeans

on

Idag rev jag ut några lådor och insåg att jag har en hög med jeans med sista före datum som gått ut. Som vanligt finns det även några som man tyckte var hur bra som helst i affären men inte därefter. Jag kom att tänka på en ung tjej med Ortorexia Atletika som myntade begreppet ”sjukbrallor” för de jeans som passat bra när hon gått så långt att hon blivit anorektisk. Med tillfrisknandet kom insikten och med den åkte brallorna ut. Bra beslut och ett begrepp som lever kvar för det är många fler som behöver skicka ut sina sjukbrallor.

Mina kassar går till myrorna som vanligt. Tvättade, hela och användbara. Dags att sluta konsumera det som inte är nödvändigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.