En riktig idrottshjälte

Min vän Romain är en sann fajter och hjälte

Idrottslärare, coach på Ylab tidigare, huvudtränare i kampsportsklubb och min partner i landslaget för Svenska Kung Fu & Wushuförbundet under flera år har klarat något som få ens kunnat drömma om. Efter lite huvudvärk och en cykeltur till nya Karolinska blev det akut operation av en mega hjärntumör. Uppvaknande efter lång medvetslöshet med förlamning är inte vad en superaktiv människa alltid klarar av. Läkaren sa att det var det djävligaste han varit med om.

Hur är det ens möjligt

Månader av systematisk träning där man verkligen får bruk för talesättet ”blod, svett och tårar”. Idag ett halvår senare springer han halvmaran. Jag är så full av beundran och respekt för denna fransman som måste ha fått med sig någon alldeles extra stark vilje-gen från Marseille. Romain, du är bara bäst helt enkelt och en sann förebild för alla barn och ungdomar som du jobbar med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.