Ankomst Hong Kong

Snabbtåg in till stan och taxi med öppna bagageluckor (små taxibilar) till hotellet som ligger alldeles bredvid landmärket The Jockey Club. Det blev inte mycket mer än lite promenader på smågatorna och middag på kvällen. Jet lag på morgonen men hann klara av lite träning i minigymmet innan det är dags för frukost på stan.

Annars är det som vanligt. Anatoli räddade en kinesisk gubbe som fastnat på ett våningsplan utan nyckel, dörrknack ”laundry” på morgonen, världens fulaste dekor i en hotellbar med fågelburar (som har en speciell plats i hjärtat här men då helst levande fåglar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.