Vår dotter Nathalie 25 år

Är med henne i tanke och hjärta när hon firar tillsammans med vänner på Isle of Wight. Sedan nästan sex år har hon varit bosatt i London men jag har inte vant mig ännu. Saknar henne väldigt mycket och i oroliga tider som dessa blir det inte mycket bättre.

Canary Warf

Nathalie har kuskat runt med sina föräldrar på alla möjliga träningskurser och tävlingar i Rumänien, Ryssland, Frankrike, Storbrittanien, USA, Norge, Finland, Ukraina, Tyskland, Hong Kong, Danmark, Schweiz, Italien, Spanien med flera med flera länder så kanske var det inte konstigt att det blev universitet utomlands.

Hemma
Med farmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.