Idag blev jag glad

on

LENOVO-YL - IMG_3006Det fanns så mycket att vara glad för idag. Det var uppehåll under löprundan och just idag var det flera hurtiga tanter som var ute och joggade. Det kan göra en glad. Frukost med min man är alltid en glädje och croissanterna var härligt färska. Att se termometern visa 25 grader kan väl få vilken svensk som helst att gå i spinn och så även jag. Sedan var det dags för en promenad till stan. Den euforiska känslan av att slippa kängor och vintermundering kan nog bara en nordbo förstå. Pang – så hände det. Min dotter insåg att hon tappat bort plånbok med pass, ID, bankkort……Underbart! För inget kan mäta sig med den glädjenivå som infinner sig när man senare hittar plånboken hemma. Livet är relativt och ganska finurligt.

En kommentar Lägg till din

  1. Emelie Katajisalo skriver:

    Det gäller att njuta och uppskatta alla små saker som gör livet stort! Härlig lördag!!

Kommentera