Ronja Rövardotter och Trumpnissarna

on

yvonnelin_vildvittra

Vildvittrorna flyger

Nu behövs en Ronja som står upp mot vildvittrorna som förpestar vår vackra himmel och söker blod och bråd död åt alla som inte faller i smaken.

Vilsna Trumpnissar 

Precis som Ronja är det uppror som sker ett försök att få Trumpnissarna att förstå vad som kan bli konsekvensen av valet av en rövare. En dag kanske de sitter där i en sönderskjuten skog och undrar; Voffor gör di på detta viset?

yvonnelin_millenialsMillenials – vårt hopp

Ronja ville gå sin egen väg, hoppa över stup och kämpa för sin självständighet och frihet. Våra millenials är Ronjor av stora mått. Alltför länge har de fått utstå kritik som slöa (när de fått utstå idiotiska skolreformer och ett samhälle utan bostad eller jobb). De har i såväl Brexit som Trumpvalet fått se hur åldringar med en fot i graven kört över deras framtid.

Det är dags att släppa fram millenierna som värnar om vår miljö, tror på jämlikhet och en värld lika för alla. Man får bara hoppas att de är starka och energiska nog att kraftsamla mot  de gamla vildvittrorna som försöker sätta klorna i dom.

Kommentera