Amelia säger tack och adjö i Bonniers konsthall

on

yl-ag-och-lucioSnart 70 år fyllda tar denna Mediaikon farväl av Bonniers och sina skapelser Amelia, Tara, M och ToppHälsa. Det kallas pension men det blir fortsatta resor och lite annat för Amelia lär inte kunna sitta still. Nu är det ju faktiskt så att hon bara är 70 år om man ser till hennes pass. Sett till det fysiska har hon just passerat 50 (som alla Ylabbare säkert noterat). Hon håller god takt med sin vältrimmade man Lucio på bilden intill.

Många tal blir det när en mediadrottning och uppskattad ledare tar farväl. Jag är själv oerhört tacksam över att ha fått följa med på hennes resa, tidningarnas resor och även för att fått skriva och producera videor för hennes företag. Men mest av allt gläds jag åt all träning vi haft tillsammans under de 20 år vi fått ha henne på Ylab. Lycka till Amelia och så syns vi som vanligt till träningen imorgon.

Kommentera