Idag skulle Mats ha fyllt år

Idag skulle min mammas man (kan inte skriva styvfar för det klingar negativt av någon anledning) ha fyllt år. Mats kom in i mitt liv när jag var 14 år och i starten av tonårsförvirringen. Han vann mitt hjärta efter att ha tränat brännbollsslag i köket med gurka som slagträ och tomat som boll. Min mamma tyckte inte det var lika roligt som han och jag.

Det är inte alltid lätt att nå bonusbarn men Mats lyckades hela vägen. Han var snäll, omtänksam och den tåligaste person jag mött. Diabetes 1 tog inte bara hans ögon, njurar och ben utan även hans liv alldeles för tidigt. Idag, din födelsedag, minns jag dig.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.