Post it lappar från hjärtat

on

Blomsterhav och post it lappar

Än vandrar man för att lägga blommor till minnet av alla som dog eller skadades förra fredagen. Man blir berörd men kanske allra mest av alla som skrivit spontant på väggar och gatustenar. Eller ritat hjärtan i guld som vid den första platsen i närheten av Adolf Fredrik Kyrkogata. På Åhléns vägg sitter hundratals post it lappar med budskap. Här är blomhögen högre och meddelande fler. Kanske för att det har var 11-åringens plats. Som mamma är det första man tänker ”om hon bara hunnit gå 20 meter till”. SÅ lönlöst men det går inte att ungå att tänka på hur ödet slår till ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.