How to become Swedish in 60 minutes

on

Så löd titeln på en talk show som jag och familjen gick på härom kvällen på Playhouse Teater på Drottninggatan. Eftersom vi är en blandad kompott från Sverige, Ryssland, UK så blir det ganska kul att höra om våra svenska vanor och ovanor. Faktum var att showen överträffade alla förväntningar och vi hade verkligen roligt. Många skratt när svenskens sätt att köa, prata, gå och köpa Billybokhyllor presenterades av en riktigt bra stand up komiker.

Guest appearance at Playhouse Teater 2017. In seeing How to become Swedish in 60 minutes you will learn everything you need to know about being Swedish, in just one hour. You will learn how to walk, talk and behave like a regular Swede.  Additionally you will learn how to form a line with just two people. The show is much more than a stand up comedy routine, It is a hilarious blend of incisive and visual observation of the Swedish human condition, their attitudes, struggles and everyday life. You will laugh and learn and at the end of the show leave the theatre feeling 100% Swedish.  How To Become Swedish In 60 Minutes is performed by Niklas Engdahl and written by Bjarni Thorsson, produced by Thorsson Productions.

Endast den 29-30/12 så skynda på om du vill se den. Mer info här: 

Kommentera