Vad skedde bakom gardinen

Kan man undra när man ser det här rummet på Gripsholms slott.  Jag har varit många gånger i Mariefred men mest på värdshuset i likhet med  många andra. Äntligen blev det tid till att gå på slottet med familjen nu i påsk. Passande helg men aj så kallt det var på slottet. Teatern var fullkomligt bedårande även om underredet inte höll samma höga klass som Drottningholm. Vad jag menar är att Drottningholm hade innovativa tekniker som skapade redskap för att kunna framkalla åska och vind med mera placerat under scengolvet. Men det som båda teatrarna har är fantastiska scenkulisser och orkesterdiken. Gripsholm vinner i gemytlighet med sin runda salong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.