En entusiastisk entreprenör

It is a good thing att anlita Emma för event

Idag hade jag möte med en ung kvinnlig entreprenör som förenar musik, idrott och humor i olika event. Hon arbetar just nu med ett stort projekt och tävling för handbollsförbundet som innefattar både öppning- och stängningscermonier och all planering som hör därtill. Hennes företag heter ”it´s a good thing” och min erfarenhet säger mig att det här är en entreprenör som kommer gå långt.

Lösningar alltid inom räckhåll

När vi lunchade och det saknades en dukning fixade hon det. När gaffel saknades hittade hon en i salladsskålen. När en vid bordet inte hade vattenglas gav hon iväg sitt eget och tog själv sitt vatten i kaffekoppen. Varför har det här betydelse? Jo för att det är anledningen till att hon lyckats i sitt företagande. Hon ser hela tiden till att undvika negativa tankar och hittar istället lösning på problemen. Det är just de kvaliteter som en företagare behöver.

Bra jobbat Emma – du är grym. 

Kommentera