Supper på Norra Ban

on

Nu har Supper öppnat sin restaurang och bar på Norra Bantorget igen. Det går vansinnigt bra för dom när solen skiner. Så bra att man öppnar efter tre på helgerna faktiskt. I begynnelsen hade man storbildsskärm när det var VM i fotboll vilket gjorde det hela till en folkfest men det har man inte längre. Kanske någon ny regel som inte tillåter det. Jag skulle inte bli förvånad om det var så.

Idag var jag där med sonen som sin vana troget tog en hamburgare på plats. Ett glatt gäng hade svensexa bredvid och ett lika glatt gäng har just nu fest ute på gården. Det lär bli en sen natt eller så får jag byta rum helt enkelt. Tar nog dotterns så jag slipper nubbevisorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.