Miljömuppar med estetisk bypass

on

Har redan irriterat mig på de gigantiska cykelställen som placerats ut runt om i stan. Ja ja – vi förstår vikten av att cykla men finns det i över huvud taget någon som har en känsla för kultur och stadens utseende? Våra miljömuppar verkar ha fått en estetisk bypass.

Vackra Tegnérlunden har förfulats

Vackra Tegnérlunden och tillika Astrid Lindgrens Karlsson på takets hemvist har fått ett gäng extremt fula källsorteringsschabrak. Inte diskret placerade utan mitt i ingången så att de förstör hela intrycket. Har miljöpartisterna ingen känsla för skönhet och etik alls? Eller är det stadsplanerarna som sett till att det ser så trist ut? Bredvid barnens lekplats dessutom.

Mitt förslag är att skicka hela gänget till Barcelona för att beskåda hur man gör en stad både vacker, ren och funktionell. Kultur, liv och arkitektur är något som främjar hälsa och välmående. 

Kommentera