Champagne provning

on

Idag träffade jag mina fantastiska vänner Kickan och Pelle. Vi var på Champagneprovning på Djurgården vilket var både trevligt och lärorikt. Många nya tips om denna bubbeldryck som utgör grunden för min mans existens. Nu vet jag att man inte ska lägga skumpan i frysen även om det är panik och att bästa temperaturen är 10-12 grader. Lärt mig en del nytt om druvor och tillverkning. Lite kul var det att jag känner den man som hittade ett vrak med 168 flaskor champagne från 1800-talet, vilket guiden berättade om.

Kickan och jag träffades via kampsporterna och prästdotter som hon är kom hon att bli min sons gudmor. Som alltid när hon besöker Stockholm dyker någon i hennes rika sociala nätverk upp. Denna gång en ”lekkamrat” från Etiopien där Kickan är född och uppvuxen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.