Nya medicinska milstolpar

Äntligen TOG JAG TAG I EN

Man pluggar och pluggar, år in och år ut men när man läser för nöjes skull tar det sin tid att ta ut själva examen men nu är det gjort. Ett par i alla fall. Igår var vi ute och firade min nya Medicine Magister från KI och Master i Psykologi från LiU. Men inte är man mycket av en master när man har en mästarnas mästare i medicin som vän. Pelle Berg, superortopeden från Akademiska, är min trofasta mentor som svarar på alla frågor jag har om allt ifrån bäckenfrakturer till östrogen. Sedan lever man med en forskare dessutom så det går verkligen ingen nöd på mig när det gäller intellektuellt förkovrande. Min man säger att jag är en ”master of study” och kanske är det så. Jag tröttnar aldrig.

ALDRIG FÖR GAMMAL

Många undrar hur länge man kan hålla på att studera. Tills man inte ser och hör och och inte hittar fram till universitetet är min uppfattning.

Sedan gäller det att ha en sambo som ställer upp med markservice och tålamod. Det har jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.