Dramatik under SYNSAMs VIP invigning.

on

En fullpackad butik och bubbel som flödade. Den kvinnliga artisten hade just kommit igång med den första versen när proppen gick. Becksvart blev det och jag och Anatoli drog oss sakta mot övervåningen. Med alla våra glasögon ska tilläggas. Två läs, två sol och ett par nya arbetsögon.

Men det gick inte att betala eftersom servern lagt av, vilket kan ses som lite av en katastrof när hundratals människor vill köpa. Nåja, våra brillor hamnade i en påse med våra namn på och idag var vi tillbaka i butiken igen. Vi köpte allt vi tittat på faktiskt men man kan undra hur många andra som struntade i sina tänkta köp.

Sommaren är räddad! För visst blir det väl sol?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.