Man mår bra av sol och konst

Idag tog vi en ordentlig promenad hemifrån till Thielska galleriet på Blockhusudden. Vädret var fantastiskt och Strandvägen full av turister som väntade på att få stiga ombord på någon Waxholmsbåt. Det finns en rad nya caféer och barer längst med kajen för er som missat det och vi landade på ett av dessa ställen för att äta frukost. Helt ljuvligt bra för själen att se ut över vattnet under en värmande sol.

Inte som Vigelandsparken men ändå nostalgiskt vackert

Väl framme på Thielska fick vi återuppleva Vigelands vackra och känslosamma skulpturer med lite Rodin, Carl Larsson, Munch och andra fina konstnärer i tillägg. Inte så illa eller hur? Att sedan Djurgården är fantastisk det vet väl de flesta redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.