Kaliber i SR – superbra program om fasta

Äntligen ett seriöst program som tar upp dieter. Här visar man på vad som sägs och vad som gäller rent vetenskapligt. Det är tydligt att många som ger fagra löften sedermera inte tar ansvar för vad man utlovat.

Konsumenter måste bli mer uppmärksamma på alla kommersiella trick som används för att få dem att köpa produkter och tjänster av ”experter” och ”hälsoprofiler” på sociala medier, hur stora och populära de än är. Vi bör ägna oss åt mer kritisk granskning, tycker ni inte det.

Tröttsamt med allt kvacksalveri och en stor eloge till Kalibers redaktion och reportrarna Clara Lowden och Stina Näslund. Del ett av programmet ”Jakten på bättre hälsa: Vattenfasta” kom ut i måndags (12/10) – du kan lyssna på det här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.