Fredag innan jul

on

Vilken dag! Full fart från 06.00 som vanligt. Frukost på Expresso House och sedan två samtal och en träning innan fika med Amelia och Maria på ett tomt Tösses. Tillbaka för två resande kunder och sedan var det dags för ett internationellt Zoommöte för ett idrottsförbund där jag sitter med. Det första frågan jag fick var ”är det sant att er kung sagt att coronastrategin var ett misstag? Det vara bara att svara ja på den frågan för vad kan man säga när en Tegnell med uppenbarlig nackspärr säger att vi har en platå. För många har dött som inte borde ha gjort det. Om sjutusen gått bort är det minst femton tusen som sörjer idag.

Ylab 2020

Jag hade strulat till det med tider idag och fick inte riktigt ihop det men vi har ju fantastiskt förstående kunder som hjälper till att lösa allt. Men när dagen var över var det dags för avslut för ylabbarna. Vi höll oss till alla regler som sig bör och det blev en härlig middag från Arirang som intogs på Ylab. Bibimpap för de flesta av oss och självklart bubbel och genomgång av året som gått. Mycket tråkigt har det varit men även positiva saker. Vi har trots allt kunna ha öppet även om vi glesat ut tiderna och sällan jobbar tillsammans med varandra. Säkerhet först är vad som gäller på Ylab. Alla var på glatt humör (vilket kanske inte syns på bilden :).

Så blev det vår sedvanliga vandring hem för att sjunka ner i soffan inför en ledig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.