Tålamod och Postnord

on

Tog en promenad för att hämta ett paket som aviserats för tre dagar sedan. Väl där kunde man inte hitta paketet eftersom paketet troligtvis låg i en av boxarna men det gick inte att få fram i vilken box. Sedan kom man på att det kanske låg bland de 300 paket som inkommit den här dagen men där gick det inte att söka eftersom man var tvungen att läsa av och sortera allt manuellt. Suck. Det blev en promenad till närmaste fik för att vänta tills de sorterat upp alla paket. Det tog två timmar innan de hittade mitt så det var tur att jag hade en bra bok med mig.

Jag har ingenting emot att vänta och förstår att saker och ting kan haverera ibland men jag är allergisk mot de supersvenska kommentaren ”vi kan inte göra något”. Varför inte ”vi ska försöka leta och göra allt vi kan”. Det låter bättre eller hur?

Jag hade en ledig dag idag så jag passade på att hantera data som kommit på efterkälken. Insåg just att jag suttit i 5 timmar redan så det är dags att avrunda och laga lite mat. Maken är fortfarande i Moskva så jag får klara mig själv. Trist.

Men imorgon är det dags för två ytterligare ortorexiutbildningar och det är ganska fullt så det lär bli givande. Undrar om man kan ta en joggingrunda imorgon så som regnet öser ner. Tiden då man sprang, paddlade, krälade och klättrade i ösregn är över för min del. Jag vill ha lite mer komfort dessa dagar. Tror att jag förtjänar det …..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.