Semester kaos som aldrig förr

Det absolut största kaos någonsin i semestertider måste trots allt vara Arlanda. Vårt flyg till Frankfurt gick 06.00 och vi tog det säkra före det osäkra och sov över på ett av flygplatshotellen för att kunna vara på plats klockan 03.00. Man har numera vakter som ser till att ingen kommer in mer än tre timmar innan eftersom man sagt att problemet varit att alltför många varit ännu tidigare ute och förorsakat köer.

Arlanda 04.00

Det här var nog inte sant för när man väl kom in i terminal 5 var det inte bara kö, det var tvärstopp efter 15 meter. Det är svårt att beskriva eländet för det var helt sjukt trångt. Allt stod still utom en halvmeter mellan väggen och folkhavet där människor febrilt försökte hitta rätt. Vi hade checkat in kvällen innan och taggat vårt bagage men det gick inte fortare för det. Är det tvärstopp så är det. Vi lyckades i alla fall pressa oss fram längst väggen i drygt en timme och hade turen att SAS öppnade ett stråk just när vi passerade så vi kom fram till disken.

Sömning men tillfreds

Säkerhetskontrollen som man hört var ett problem flöt ganska smidigt trots allt och därefter var allt som vanligt, nästan. Vi har American Expresskort och då bjöd Pontus in the Air på frukost från 05.00.

Vi bordade utan problem men sedan blev det fördröjning eftersom 30 resenärer satt fast och därmed måste deras väskor lastas av. Det måste kännas väldigt surt för alla som var på väg till semester eller något annat viktigt. Men vi hann vår anknytning i Frankfurt trots allt så nu är vi på Malta för lite semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.