Release av Hilma af Klint Catalogue Raisonné

on

Just hemkommen från Bolinderska palatset på Grand Hotel och utgivningen av Hilma af Klints samlade målningar och skisser. Bokförlaget Stolpe ger ut samlingen och Marika Stolpe är en kär och trogen Ylabbare dessutom. Så även Kurt Almqvist som berättade om sina tio år men studerandet av Hilma af Klint. Den virituella visningen var magisk och om man inte hunnit ta del av denna ockulta målarinna och abstrakta pionjär så finns volym nummer två om Templet att se på Ylab.

Vi ville inte missa detta för något i världen så vi åkte med full fart hem från dagens aktiviteter på Ylabs minilabb i Norrköping. I morgon är det ett affärsmingeparty på Ylab så det blir än mer sociala aktiviteter. På onsdag har jag middag med SPIF judostyrelsen och därefter landar dotter med pojkvän från London. Full fart med andra ord men det är bara skojigt när man tycker om det sociala livet och andra spontana överraskningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.