Julen är framflyttad

on

I vår familj har vi flyttat fram julfirande en dag på grund av influensan. Hellre hela familjen frisk tillsammans än halva styrkan på rätt dag. Så det får bli fira imorgon som i UK och även på samma dag som Anatoli fyller år. Så det kan gå. Av den anledningen har jag skrivit lite om Norrköpingsfilialen på Ylabs hemsidas Blogg.

Ni som väntar på Kalle Anka, varför inte hjälpa till att sprida information om Norrköping? Väldigt uppskattat om ni har lust och hinner. Vänner och bekanta i Norrköping med omnejd, eller söder- och västerut. Länk till senaste bloggpost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.