Vinterkräksjuka Check

on

Efter två veckor med tre i familjen med säsongsinfluensa trodde jag att jag var säker men icke sa Nikke. Jag slapp influensan med fick vinterkräksjuka istället. Inte kul helt enkelt uttryckt. Tack och lov att det finns Coke som är det enda man kan få i sig en dag som denna.

Nåja, livet går vidare mot nyårshelgen men självfallet trist att jag var tvungen att boka om så många kunder idag. Imorgon lär det bli zoom för att inte riskera att smitta någon. Mår egentligen ganska bra redan men helt återställd är man ju inte trots allt.

Så vad händer framöver? Många nya kunder som signat upp både i Stockholm och Norrköping vilket är roligt. Vi har ju bara smygstartat i Norrköping och förbereder nu öppet hus och offentlig start i januari.

Men innan dess ska vi fira in 2023 och hoppas på ett fredligare, klimatvänligare och friskare år än 2022. Men inte att förglömma, de flesta av oss har det fortsatt ganska varmt i stugan och mat på bordet till skillnad mot många andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.