Nyårsafton

on

Tillbakablick över det här året känns mer än dystert. Aldrig någonsin har det varit så många globala incidenter som påverkat var och en av oss. Lägg till det alla prognoser om ett krig som kommer ta lång tid, en miljö som förstörs, en ekonomi som havererar, energi som inte räcker till……..det blir minst sagt deprimerande läsning.

Jag tror att vi måst börja se till det lilla med andra ord vår egen lilla sfär. Inte för att vi inte bryr oss om allt det andra utan för att vi helt enkelt inte klarar av att leva under ständiga hot. Låt oss se fram mot 2023 med tillförsikt istället. Det kommer att finnas arbete om än kanske inte alltid vårt drömjobb. Det kommer att finnas mat på bordet om än inte alltid supermåltider. Det kommer att finnas kläder på kroppen om än inte alltid våra favoritmärken. Det kommer att finnas goda människor i vår omgivning även om det skjuts besinningslöst. Det kommer att finnas frisk luft att andas även om det kunde vara bättre.

Kort sagt lev i förnöjsamhet med det du har så mår du bra. Vill du må ännu bättre så hjälp de som är nödställda. Samla kläder till Ukraina eller varför inte skänka en slant. Köp secondhand kläder. Jobba extra hos Stadsmissionen. Eller varför inte lägga mindre pengar på inplastade make up produkter? Det är kanske den största utmaningen för många.

Själv tänker jag träna på och försöka hjälpa så många jag kan för att de ska må och prestera bättre. Mer tid med min man kan jag inte få eftersom vi arbetar tillsammans men kanske kan vi ha lite mer ledigt? Vem vet. GOTT NYTT ÅR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.