Surprise – igen!

on
Ulla, Ebba och Mathias pratar Wushu
Ulla, Ebba och Mathias pratar Wushu

Efter två timmar i teorisalen kommer jag ut i lobbyn på jobbet med dator och pärmar i famnen. Helt ovetande om att man ordnat och fixat under tiden så att alla champagneglas var fyllda och nära och kära på plats. Jag för så är det. Född 24/ är man alltid på jobbet och idag fanns nära vänner och tränande sedan många år tillbaka.

yvonnelin_livet_ylab60Man blir så rörd att man gråter och alla är glada för att man på ålderns höst inte hört korkarna smälla trots att det var vägg i vägg. Hur det än är så blir man så otroligt glad och tacksam just när det är oväntat.

yvonnelin_livet_fest
Tack Stephan, Inger, Amelia, Lucio, Bosse, Ulla, Gunilla, Klasse, Lena, Ove, Katarina, Ulla, Ebba, Mathias, Andreas, Emma, Christian, Mayra och Masha, Nathalie och min fantastiska man Anatoli som fixat det hela.

Blev så rörd att jag glömde ta fram mobilen och fotografera men några bilder hann jag med i alla fall. yvonnelin_60_livet

Kommentera