En dag i mitt liv

on

Jag har alltid tyckt det är märkligt att man lägger ut vad man gör om dagarna för vem är väl intresserad av det? Dessutom har det kommit färska studier om varför människor lägger ut bilder på magar och träningsdagböcker som jag ska berätta om imorgon.

Men idag är en dag som varit så bra på många sätt. Varför inte berätta om hur tacksam man kan vara för att man får möta så många intressanta människor. Det började på morgonen när jag fick träffa min man (det gör jag varje morgon men det känns alltid så bra) och vi åt frukost på Broms. Ett trendigt ställe och vem träffade jag där? Hakelius, som skrev artikeln om att man inte kan bjuda folk under 40 på middag. Vi har träffats hos min väninna Vicky tidigare så jag tog chansen att säga hur träffsäker och rolig jag tyckte artikeln var. Om du missat inlägget med länken – sök den och läs. Han är en briljant journalist. Väl på Ylab möts jag av alla vin och champagneflaskor som jag fick igår. Jag tror att man tycker jag borde festa lite mer.

yvonnelin_livet_FrukostladiesAmelia Adamo dök upp för träning runt tolv. Hon är inte bara en briljant journalist. Hon är ett mediafenomen som läser av sina läsare som ingen annan. Hur hon läst av mig vet jag inte för jag fick ett överlevnadskitt med lösögonfransar, nagellack, anti-rynkkrämer och en tub jag trodde var lavemang (visar lite om min okunskap i skönhetsämnet). Men vi har en frukostklubb och vi tjejer där har en kväll på stan. Strax efter lunch kom Marianne in. Hon är ett fenomen inom PR och marknad. En företagare vars företag blomstrar och växer som det knakar. Man kan inte vara annat än glad över det.  Man får energi av andras framgång.

häxa_yvonnelinMen allt har inte varit positivt rakt igenom. Jag har varit en häxa och redogjort för sjuka ortorexibeteenden till en person. Smärtsamt.  Det känns alltid så tufft att göra det, men ingen blev gladare än jag när vi till slut träffades idag. Det är ju en fantastisk ung kvinna som förtjänar att bli frisk, men som famlat runt i mörkret efter råd och hjälp. När man gjort det utan att hitta en utväg, under så många år och så många behandlingar,  ja då är det lätt att börja acceptera sin livsstil som ”normal”.  Jag vet att hon kan bli en värdig vinnare en dag.

yvonne_nathalie_livetSedan var det dags att vara mamma och ingenting slår det. Att känna sig behövd och få stångas med stelbenta administratörer för sin dotters skull – det är toppen!

studerar intensivtCrasch, boom, bang…… en rapport måste göras klar. Helsike när klockan är mycket, men det är bara att sätta på tandskydd och handskar och ge sig lös på datorn. Trist? Ja men bara för stunden för när man är klar känns det extra bra. När dagen har varit full av fantastiska människor som bara gör livet så bra att leva ja då får man kanske smyga in lite positiva känslor för sin egen insats.

Nu är det kvällsmat!

Kommentera