Bra kollegor är guld värt

yvonnelin_byggbarnMan brukar tala om vikten av att känna att det arbete man utför är meningsfullt och visst är det så. Men det finns många som går till sitt jobb dag efter dag helt enkelt för att man upplever att man har så bra arbetskamrater. I de bästa av världar vill man naturligtvis ha båda två; ett meningsfullt arbete och bra arbetskamrater.

Meningsfullt arbete

Ett meningsfullt arbete kan vara det arbete som man finner utvecklande eller helt enkelt omfattar ett område som man har ett stort intresse för. Man kanske älskar politik, matematik, byggkonst eller annat kort och gott. Andra finner mening i det man gör för andra, såsom exempelvis volontärarbete för den goda sakens skull.

Bra arbetskamrater

Men inget går väl ändå upp mot bra arbetskamrater. Ni vet dom där som ställer upp för en när det kör ihop sig eller tillför glädje i gruppen när det stormar. På Ylab är vi lyckligt lottade med många fina kollegor. Igår när vi hade internutbildning, vilket vi har löpande, var det Frasse som förgyllde tillvaron med sin humor och sitt kunnande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.