Lilla Gro – gemytligt och gott

on

yvonnelin_Lilla GroMan kan undra om jag alltid är ute och äter för den här veckan har det blivit i princip varje kväll. I går var det restaurang Lilla Gro på St Eriksgatan med goda vännerna Ulla, Amelia och Inger. Det har blivit ett slags intervallupplägg mellan arbete och vänner på sistone. Fredag är annars min nätverksdag då jag får input från andra erfarna proffs.

Fyra olika viner till maten blev det den här gången. Min favorit var efterrätten. Det är bara att ta sig till St Eriksgatan och prova själva. Nej jag är inte sponsrad av någon restaurang och inget annat företag heller 🙂

Nu är det fredag och jag har som sagt träffat mitt affärsnätverk och många intressanta kunder som vanligt. Dags att packa väskan och bege sig hemåt i höstkvällen. Vackert så länge det varar och sedan blir det fem månader med kyla hej och hå.

Kommentera