Deloittes tjejgrej

on

deloitteJust hemkommen från Deloittes nätverksträff där vi lyssnade till en intressant presentation av en ledare från Telia Finance.  En god middag efteråt föll väl på sin plats men bäst av allt var min bordskamrat, en stabschef från Försvarsmakten.

Förutfattade meningar om stabschefer

yvonnelin_forsvaretTanken går ofrivilligt till en rundlätt man i medelåldern med bryskt tal men ack så fel det kan bli. Istället var det en kortväxt kvinna som delade skratt och allvar med mig när vi under två timmar lyckade avverka barn, försvaret, den internationella politiken, ÖB, hälsa, Putin, Trump och jägarförbandens årsprov. De sista tjugo minuterna vaknade våra grannar till och då blev det lite av mindfulness och sockerdebatt. Med andra ord en blandad kompott av ditten och datten som gjorde att man kunde slappna av efter dagens pass och sessioner på Ylab. Dags för lite fotboll.

Kommentera