Nya VD:n för Ericsson säger kloka saker

on

ericssonSamtal i simhall

Kritiken rasar över Ericsson. Den nya VD:n får sin beskärda del för att han väljer att bo i U.S.A. och inte i Sverige. Nåväl, men han säger ett och annat bra emellanåt. Jag träffade honom i en simhall en gång under hans Investortid. Vi talade om arbetstid och organisering. Bland annat hade jag just läst att vi lägger i genomsnitt tre timmar per dag för att läsa mejl.

Mailbox overload

Jag hör till dom som lyckas ganska väl med att få min inbox att svämma över. Tyvärr missar jag även lådan en hel dag ibland och då är det illa dagen efter. Hur som helst så fick jag ett fint råd där i simhallen under dånande ljud från alla elitsimmare. Gör allt på en gång sa han.

Do, Delegate or Delete var mottot. Underbara råd från en man med erfarenhet så han ror nog iland Ericssonbåten under samma paroll.

 

Kommentera