Vackra Stockholm vaknar

on

yvonnelin_höstAtt vandra genom stadens gator tidigt om morgonen är något alldeles speciellt. Jag brukar gå längst Kungsgatan, Stureplan och Karlavägen när man fortfarande kan höra fågelungarna kvittra i trädet vid Stureplan. Några sömniga yrvakna personer skymtar ibland men för det mesta är det tomt. Det enda som saknas är lite dagg i gräset men som ingrodd stockholmare och asfaltsunge nöjer jag mig med vackra Stockholmsgator, parker och byggnader. När jag längtar till naturen tar jag vägen genom Humlegården. Det finns lösningar på allt……

Till helgen bär det av till London och träffa dottern. Äntligen!

 

Vackra Stockholmsbilder på Instagram – Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.