Stinas Story

on

Stinas Story

love_hälsa_ortorexi
När jag sitter här på söndagskvällen efter Ortorexi Workshop funderande över varför man spenderar så mycket tid på jobbet blir allt plötsligt så solklart: delad framgång är dubbel framgång.  Ingen ledig tid går upp mot den glädje många av våra kunder ger oss. Läs Stinas Story. En charmig, tuff och genomärlig ung kvinna i sina bästa år. Tack för att du finns Stina!

En personlig berättelse

Onsdagståget går😉la upp en bild en annan onsdag för snart 6 månader sedan inför mitt första möte på ylab i Stockholm. Hoppfull att detta skulle bli vändpunkten, slutet på det jag levt med i så många år.
Nu sitter jag alltså här påväg till samma ställe, och säger bara att jag kunde inte ha gått till något bättre än ylab, de har gjort mig till en helt annan människa på ett halvår, så fri som jag är idag hade jag aldrig kunnat drömma om att någonsin bli, jag hade accepterat att jag skulle få leva så och aldrig få må riktigt bra och vara nöjd med mig själv därför att till och med vården gett upp hoppet om att jag skulle bli bra.
När jag kom på återbesök på en av de ställen jag behandlats under nästan hela min sjukdomstid vilka gång på gång funkat som livräddare och hindrade mig från att träna och svälta ihjäl mig var det en sån seger jag tänkte:IN YOUR FACE! Som sagt hade de aldrig lyckats få mig att ta steg mot ett friskt liv och nu när jag kom tillbaka och de såg och hörde min förvandling(ja förvandling!) så sa min kurator att hon i det här fallet tycker det var väldigt väldigt bra att hon hade fel!Ha!Så inte ens mina behandlare trodde på mig, men nu är jag på så god väg! Jag ska inte säga att jag är frisk långt ifrån, men närmare än såhär har jag inte någonsin kommit. Nu är jag säker jag KAN, VILL, SKA bli frisk, du som är sjuk ni som är sjuka och jag som är sjuk fan, vi är värda så mycket mer! ❤till alla kämpar där ute, DU, det går, jag lovar!

#ortorexi #yvonnelin #ätstörningar #träning

Kommentera