Minnen från London

Hemma igen, mitt i natten på grund av alla förseningar. Sov på Arlanda och satt i bilkö hela morgonen. Hjälp det snöarfenomenet som sker varje år vid den här tiden.

Shopping med dotter 

nathalie_shoppingAlltid lika roligt. Livets nödvändigheter såsom filt, täcke, tekokare, badrumsmatta och en stekspade. Spännande att vara ung (och dyrt). ”Shop til you drop” typ av dag. 

Härligt med studentlägenheter (aldrig lugnt och tyst) men ännu härligare med unga energiska studenter som längtar efter livets utmaningar. Någon sa:

”Ambition is a disease of the young easily cured with small portions of experience”. 

yvonnelin_london_canary_wharf.Business district

Så illa är det väl ändå inte. Men många trånar nog upp mot byggnaderna i London Business district. Modernt, välklädda kontorsmänniskor och lyxiga restauranger. Men först är det studier och examen. Sedan lite ”internship” som i London sker utan betalning.

Mysiga krogar och Brexit

Sedan har vi alla mysiga krogar. Det finns något för alla men så bor ju ”alla” i London. Lång, kort, svart, vit, ung, gammal…. Det är en metropol som kokar och det känns lite sorgligt att UK lämnar EU familjen på sätt och vis. Men man har ju inte röstat i parlamentet (vilket man just kommit på att man måste) så vem vet, dom kanske chockar oss igen och stannar kvar.

Svenska kanelbullar en hit
Vi hittade till och med några undanskymda fik som sålde svenska kanelbullar vilket verkar vara det senaste för även Starbucks har tagit in bullarna i sitt sortiment.

 

 

 

Kommentera