När energimuppar inte räcker till

on

Skärpning politiker

yvonnelin_snovagarEn vecka sedan det snöade och fortfarande fullt kaos i Stockholm. Snövallar som inte plogats, bilar som inte kan parkera, höga snödrivor och isgator. Allt medan cykelspår plogas och de extremt fula och utrymmeskrävande cykelstallarna står tomma på gatorna.

Värre har det aldrig varit och farligt är det

Att tvinga bilister till felparkeringar och inte minst farliga sådana, att tvinga fotgängare vandra under istappar, att försöka göra det så svårt som det går för att alla ska ta kollektivtrafik som aldrig fungerar är minst sagt korkat. Vi är inte Holland om man inte märkt det. Vi har vinter en stor del av året och att skapa stress och farlig bilkörning är inte ett klokt sätt att spara miljön. Idag kliver fotgängare rätt ut i gatan utan att fundera över att isgatorna under våra däck gör bromssträckan längre. För att inte tala om risktagande cyklister som kör mot rött, kör på enkelriktat och nära bilar – en sladd och man hamnar under ett fordon.

När ideologi går före mänsklighet och sunt förnuft är måttet rågat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.