FIG Fed Internationale de Gymnastique

Förr i tiden hade vi våra bilder i album som man aldrig tittade i förvisso. Nu är det mesta elektroniskt och även dom bilderna blir inte tittade på utom möjligen vad man lagt på facebook. Jag valde tidigt att ha bilder direkt på väggen (inte min idé utan Ajes) för att se dom varje dag.

yvonnelin_fotovägg_hemmaSom så många andra blir det mest familjen som får sitta och pryda hela hallen. Men där finns även ett och annat minne. Som till exempel bilden från Ebnat Kappel. Ansvarig för det internationella gymnastiksförbundet FIG:s domar- och tränarutbildning där över 80 nationer deltog. Vilket jobb det var och vilka kompromisser man fick göra när alla ville saker o ting på sitt eget sätt.

Så fick jag det här lilla kollaget av en av mina vänner och deltagare, Ann Mari Steinsland från det norska gymnastikförbundet. På bilden min egen domarlicens av högsta valör tilldelad av generalsekreteraren. Lite politrucker och så det som alltid var roligast, träningen med gymnaster och tränare.

Kommentera