Kul Julklappsidé

jul_christianKöp 2 julklappar

Bra idé för att begränsa julklapps-frosseriet tyckte sonen inför julafton hos honom med fästmö. Alla köper två julklappar var och lägger dom i en hög på bordet.

img_829816:a ger en julklapp

Sedan kastar man tärning och den som får en siffra 6 får ta en julklapp. När sedan alla klappar har tagits öppnas paketen.

Bli brutal

img_82831 Var och en har då några klappar men när man går laget runt och kastar en 6:a får man ta en julklapp från någon annan. Tiden är satt till 40 minuter och när den är ute får man behålla de klappar man har.

img_82941Köpte 2 per person 🙂

Det var faktiskt riktigt kul även om jag missförstod det där med antal. Jag trodde man skulle köpa 2 per person så det blev ganska många vilket gjorde det hela ännu roligare. Så mycket för begränsning av inköp…GOD JUL!

Kommentera