Flygplats Fitness

on

Amerikanarna är kreativa och hittar alltid nya nisher och vrår där man kan göra affärer. Just nu etablerar man fitnessgym på flygplatser runt om i U.S.A. Inte i anslutning till en flygplats utan innanför säkerhetskontrollen. Roam Fitness heter kedjan som planerar ett tjugotal anläggningar ”over there”.

Idén är att man på ett enkelt sätt ska kunna klämma in ett pass när man mellanlandar. Vissa flygplatser har cyklar för uthyrning så att man kan cykla runt på cykelvägar utanför, andra har yogarum men nu ska det bli riktig träning. Även matutbudet ändras till vad man kallar ”nyttigt”. Det kallas ”real food”. Osökt leder det till tanken vad ”un-real food” då är.

Är äkta mat kaloriangivelser på menyerna, vegankost och bulgur då kanske. Den som vill landa i en massagefotölj med en rykande färsk kaffe får möjligen skämmas lite då……

Bra idé trots allt så länge folk inte stressar upp sig. För min del räcker det om man har ett gäng sandsäckar och en bastu.  Kanske en möjlighet att köpa en IPA utanför?

 

Kommentera