Idag är en bra dag! Upprättelse.

on

Idag är jag extra glad för en viktig person har fått upprättelse. En sann idrottsutövare som mobbats och frysts ut, utan att få stöd från tränare och ledning. Jag känner flera som sitter i samma sits och är ledsen över att idrotten inte alltid når upp till ett hälsosamt ledarskap och juste hantering av sina atleter och ideellt arbetande personer.  Men idag gick det vägen med anmälan och facket som stöd. Rätt ska vara rätt och jag är så glad att en offentlig ursäkt kom – alla kan göra fel men när man gör det bör man säga förlåt. Bra jobbat – du vet vem du är. Så stolt över dig.

Watch me dancing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.