Stockholm Windows

Love them

Jag älskar att kika in i skyltfönster. Inte för att som så många se hur jag själv ser ut, utan för att faktiskt se vad man har i fönstren. Dagens skörd på väg hem. Tell your Story, coolt budskap för vem vill väl inte berätta sin story. Man känner sig unik. Sedan var det ishockeyspelet. Minns alla matcher mot brorsan som liten. Kul hade vi och även en Barbie och Ken fick vara med en kort tid. Men roligast var träfiguren. Vad föreställer den?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.