Nu ska cykeln säljas!

Ingen flicka kvar i huset

Två gånger har den cyklats på den här lilla flickcykeln. Varje vår tänker jag på att jag borde lägga ut den på Blocket och vips så glöms det bort. Kanske för att den är så fin och man drömmer om att något barn barn i framtiden kommer att cykla på den…….skärpning. Imorgon lägger jag ut den.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Emelie Andersen skriver:

    Har du fått den såld? Om inte; hur många tum? Hur mkt ska du ha? 🙂

    1. linyvonne skriver:

      Satt just nu och filade på underlaget till Blocket. Så nej, jag har inte sålt den. Kan mer om kalorier än tum. Det är inte en barn och inte en vuxen utan en flickcykel. Skulle kunna ta med den till Ylab så får du kolla live. Kostade 2300 när vi köpte den. Nathalie cyklade 2 ggr på den. Vi tänkte en tusing ca.

Kommentera