Sorgligt LCHF-fall

on

Om unga är naiva vad är då vuxna?

För drygt ett år sedan kom en grupp till Ylab för att göra en Bod Pod mätning som en del av ett arbetsprojekt. En av de kvinnliga deltagarna hade precis börjat med LCHF. Med tanke på hennes unga ålder varnade en av testledarna för de farliga konsekvenser som kan bli ett faktum när man utesluter kolhydrater och bantar hårt vid ung ålder.

Överlever hon?

Idag ett år senare är vikten 42 kilo och minskningen svår att häva. Ingen vilja eller mod finns för att avsluta tokbantningen. Det har gått för långt. Ytterligare en av de dryga tio procent som dör av anorexia? Man kan känna sig maktlös men jag är känd för tips så har kommer ett:

Föräldrar och lärare, sluta att tuta i barn och ungdomar att socker är farligt. Det ger bakslag. 

Viktminskningscenter, det är oetiskt att sätta folk på svältkost med energiintag under RMR. 

Allmänheten, börja faktagranska gyllene löften med minimal insats. 

Kommentera